Merel Arts

De Loopbaandokter

Hallo, ik ben Merel en jouw studie- en loopbaancoach in Overijssel! Ik begeleid je met het juiste traject richting jouw droombaan.

Mijn passie

De zoektocht naar je interesses, vaardigheden en je talenten en dat terug laten komen in je studie en loopbaan. Daar help ik je graag mee!

Het moment dat mensen inzien dat ze zelf kunnen en mogen kiezen. Het moment dat mensen besluiten hun dromen na te jagen en te kiezen voor zichzelf. Daar ligt mijn passie! Mensen coachen en helpen om voor zichzelf te kiezen en ervoor te gaan. Daar ligt mijn talent!

Ik vind het heel interessant om te zien hoe de arbeidsmarkt zich blijft ontwikkelen, hoe beroepen verdwijnen en hoe nieuwe functies gecreëerd worden. En aan de andere kant vind ik het geweldig mooi om te zien hoe een mens zich ontwikkelt, ieder op zijn eigen unieke manier.

Sinds 2015 heb ik mij bij CMI laten certificeren tot register loopbaancoach.

Waar sta ik voor

Mijn visie

Het beste inzicht? Zelfinzicht.
De grootste kennis? Zelfkennis.
Het mooiste vertrouwen? Zelfvertrouwen.

De drie pijlers van waaruit ik werk. Antwoord op de vragen wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik, zorgt ervoor dat je keuzes kunt maken vanuit zelfvertrouwen.

Mijn missie

Mijn missie is om ieder individu op eigen kracht zijn interesses en talenten te ontdekken. Zo kun jij kiezen waar jij enthousiast van wordt. Door individuele aandacht en een aanpak op maat ontdek je wat jou beweegt en welke dromen jij wilt najagen. Ik geef je vertrouwen door doelen te stellen en handvatten aan te reiken door mijn oprechte, doelgerichte, creatieve en humoristische aanpak.

Wil jij jouw droom najagen? Ga op onderzoek uit. Ik coach, ondersteun en help je graag om meer inzicht te krijgen.